Детоксикація печінки (особливо ранньою весною та восени) та додаткові поради при курсі детоксикації печінки на основі тибетської традиційної рецептури “Bras bu 3 thang” (PADMA Hepaten) важливі для повного руйнування і знешкодження різних токсичних речовин в організмі людини.
Тибетський курс детоксикації на основі традиційної рецептури “Bras bu 3 thang” (PADMA Hepaten) — це курс детоксикації від самої природи. Діючі інгредієнти рецептури для детоксикації печінки:
Тибетська рецептура PADMA HEPATEN є чисто рослинним засобом із великою кількістю здорових гірких речовин. Вони допомагають захищати клітини від оксидативного стресу, посилюють імунну систему.
Магістр др. Гюнтер Веннінґер-Вайнцірль (Австрія) пояснює:
Я рекомендую PADMA HEPATEN як підтримку при лікуванні дієтами, при втомі або після тривалого вживання медикаментів як підтримку при детоксикації та регенерації печінки. Мої клієнти повідомляють, що вони почуваються краще вже за кілька днів вживання препарату.
Дозування: по 2 капсули двічі на день (по дві капсули вранці, як прокинулися, та ввечері перед сном) протягом 4-6 тижнів.
Гіркі речовини вловлюють вільні радикали кисню, знешкоджують їх та активують детоксикуючі ензими організму. Гіркими продуктами можуть вважатися червоний салатний цикорій, кульбаба, листя кропиви, шпинат, артишоки, броколі, крес-салат, петрушка, просо та гречка.
Обгортання є оптимальними для детоксикації печінки.
Спочатку слід покласти змочений у теплій воді рушник на область печінки (під праве підребер’я), зверху покласти пляшку з теплою водою та накрити сухим рушником. Залишити на 20 хвилин.
У перші дні курсу очищення можуть виявлятись надмірні емоції або виникати головний біль. Отже, треба пити достатньо води!
Золоте правило: на кілограм маси тіла – 30 мл води (70 кг = 2,1 л на день). Як напої слід вживати теплу воду або чай (з кропиви, деревію, кульбаби, фенхелю).
Чисте голодування на воді або трав’яному чаї для більшості людей не є найкращим методом очищення організму. Особливо коли детоксикація має відбуватися не під час відпустки, а в будні дні. У таких випадках рекомендується переходити на свіжі овочеві та фруктові соки, овочеві супи з крупою спельти, і хліб зі спельти.
Заправляйте свої страви свіжими травами, лимоном, крес-салатом, паростками.
Для підсолоджування краще використовувати сухофрукти.